Tippek Mit kell viselni a golfpályák

Nehéz találni egy jobb módja annak, hogy kiad egy délután, mint játszani a golf. Nem csak akkor kap, hogy időt kívül, de kapsz, hogy élvezze a gazdag történelmi tudat és a hagyomány, hogy a játék ajánlatokat. Néhány, hogy a hagyomány is kiterjed a szekrény, és ha új üti a linkeket, hogy nem mindig könnyű eldönteni, […]

Nehéz találni egy jobb módja annak, hogy kiad egy délután, mint játszani a golf. Nem csak akkor kap, hogy időt kívül, de kapsz, hogy élvezze a gazdag történelmi tudat és a hagyomány, hogy a játék ajánlatokat. Néhány, hogy a hagyomány is kiterjed a szekrény, és ha új üti a linkeket, hogy nem mindig könnyű eldönteni, mi az ideális golf viselet. Ez a négy tippek segíthetnek időbe a találgatás választás egy ruhát, így mindig jól érzik magukat, és nézze meg pont, amikor meglátogatta a kedvenc golfpálya.

Mielőtt felveszi a klubok, kérdezze meg a létesítmény, hogy te játszol, hogy mi a szekrény szabályokat. Egyes kurzusok nagyon specifikus iránymutatások, mint a nem farmer engedélyezett vagy megfelelő hosszúságú nadrág. Megismerkedést ezen ajánlásokat lehet, hogy sokkal könnyebb tervezni egy ruhát, és biztosítja, hogy ne zárja le érzi a helyén.

Makelessnoise – 2008

Amikor kiválasztod a pólót, ez mindig egy jó ötlet, hogy választhatják a galléros stílus üti a linkeket. Egyes létesítmények nem követeli meg tőlük, de ők általában az előnyös megjelenés a linkeket. Mehetsz legombolt galléros opció, vagy egy póló stílus, attól függően, hogy a preferencia. Meleg időben, válasszon egy rövid ujjú, galléros póló. Hűvös időben, választhat egy hosszú ujjú stílus. Egyes kurzusok lehetővé teszi a nők viselnek ujjatlan meleg időjárás, így ellenőrizni a utasításokat, mielőtt távozik.

Golfpálya általában egy hagyományos öltözködési, ezért a legjobb, hogy viseljen a klasszikus ruházati cikkek a zöld. Ahelyett, hogy a kedvenc farmert, választhatja khaki nadrág vagy sort. Amikor visel rövidnadrágot, figyelemmel kíséri, hogy a hosszuk. Rendkívül rövid nadrág nem alkalmasak a linkeket, de nagyon hosszú stílus nézd hanyag és a helyén is. Válasszon Bermuda stílusú rövidnadrág, hogy a hit csak a térd felett. A nők is választhatják golf szoknya helyett rövidnadrág, meleg időben.

eGuide Travel – 2010

Annak biztosítása érdekében, csúcsteljesítmény, ha bejön a linkeket a meleg időjárás, ezért fontos, hogy válasszon ruhákat, hogy segítsen megőrizni hűvös. Válasszon ingek, nadrágok, rövidnadrágok, és egyéb tényezőket, amelyek könnyű, lélegző anyagból, mint a pamut. Akkor még néhány darab, hogy készült egy kötött háló nedvszívó anyag, amely segít húzni a nedvességet a testtől, így ha izzad ki a hátsó kilenc, akkor még mindig hűvös és száraz marad.

Ha játszani hűvös vagy zord időjárás, akkor valószínűleg szükség van egy kabát, vagy valamilyen eső kopás, hogy mindig meleg és száraz. Amikor kiválasztják felsőruházati golfpályák, bár választhatják darabos trim, a szoros illeszkedés. Ha viselni darabok, amelyek terjedelmes, vagy túlméretezett, akkor befolyásolja a mobilitás és változtassa meg a swing – és aki akar hozzáadni stroke a játékot, csak hogy melegen vagy száraz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.