Öt golfpályák megéri ellátogatni

Golf, mint tudjuk, indult Skóciában alatt 15. század közepén. Ez egy olyan sport, amely tele van a történelem, a hagyomány és a legendák. Nem volt egészen a 18. század végén, hogy a golf tette az utat át Amerikába. Ha egy rajongó a sport, utazás golfpálya is egy izgalmas módja annak, hogy látni a világot. Itt […]

Golf, mint tudjuk, indult Skóciában alatt 15. század közepén. Ez egy olyan sport, amely tele van a történelem, a hagyomány és a legendák. Nem volt egészen a 18. század végén, hogy a golf tette az utat át Amerikába. Ha egy rajongó a sport, utazás golfpálya is egy izgalmas módja annak, hogy látni a világot. Itt egy lista az öt golfpályák, hogy minden golfozó keressék fel.

Nem listája golf úticél lenne teljes, ha nem beszél Szent András természetesen. Ez az egyik legrégebbi golfpálya a világon, és gyakran nevezik a “Home of Golf.” Ez található Fife, Skócia. Kapsz az esélyt, hogy áztassa a történelem golf míg ásni körül a labdát a skót hanga.

Krzysztof Urbanowicz -2014

Ha elkészült pihen a világszínvonalú spa, hogy egy swing a sziklás California sziklák Pebble Beach. Ők már otthont, a US Open ötször. Vegyünk egy swing ugyanazon a pályán játszott a nagy golfozók, mint a Jack Nicklaus és Graeme McDowell.

Található, mintegy egy óra északra Osaka, Japán, ez a kurzus között meghúzódó feltűnő sziklái Osaka Bay. Megállapítást nyert, 1937-ben, amikor a befolyása a nyugati kultúra terjedt át Japánba. A tanfolyam zárva volt, és elkobozta a szövetségesek a második világháború alatt. Nem volt egészen 1953 hogy a kurzus újra megnyitott.

Található Norfolk, Anglia, a klub jött létre 1892 folyamán épült egy sor szűk földsávokon között Brancaster Bay és mocsarak. Ügyeljünk arra, hogy az árapály, mielőtt játszani! A magas árapály, a pálya alakul egy sziget. Ha nem felel meg a kalandot golf egy félig elöntött persze, van egy italt és harapnivalót a viktoriánus klubház.

Krzysztof Urbanowicz – 2014

Ha keres, hogy játsszon a golf az egyik legszebb golfpályája a világon, ez a hely. A Princeville kurzus található, a festői hawaii Kauai szigeten. Nem lesz buja zöld hegyek és a gördülő hullámokat a Csendes-óceán, mint te, hogy végig a meredek ezt a kihívást jelentő pálya.

Legközelebb, ha kirándulni, fontolja touring egy ilyen csodálatos golfpályák. Talán elhintázhat a Princeville során az utat vissza Osaka. Az biztos, hogy az utazás egy életre minden lelkes rajongója a sport.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.