Mindent a golf utazási és üdülőhelyek

Golf også skapar a kitettség természetét. Golf utazás és üdülőhelyek csodálatos fordi de ki magát két fák, napfény, és a természetes szépség a természet. Golf også har sok egészségügyi ellátásokra. Ez styrker a húgyhólyag és skapar a pulzusszámot. Ez segít maradni fit, és javítja az izomtónus és az állóképességet. Ez OGSA segít a fogyásban, és […]

Golf også skapar a kitettség természetét. Golf utazás és üdülőhelyek csodálatos fordi de ki magát két fák, napfény, és a természetes szépség a természet. Golf også har sok egészségügyi ellátásokra. Ez styrker a húgyhólyag és skapar a pulzusszámot. Ez segít maradni fit, és javítja az izomtónus és az állóképességet. Ez OGSA segít a fogyásban, és forbedre alvás minőségét.

Ez golf resort található a város hangulatos Szent Andrews. Ezt startade 1754-ben ez a golfpálya megölni egy lélegzetelállító kilátás. Det er også teli bájos skót épületek som Old Course Luxury Hotel. Tehát, ha a pénz két égési és meg akarod érezni, mint egy királyi, akkor kellet látogasson el a központban.

Ez a csodálatos golf üdülőhely szélén található a panoráma és szép Tucker Point Bermuda. Ez az üdülőhely félreeső og har csodálatos kilátás nyílik a hegyekre és a tengerre. Tehát, ha azt szeretnénk, egy kis privát idő, akkor kellet volna feltétlenül látogasson el a helyet.

Golf Resort Achental Team – 2013

Ez talán az egyik legnépszerűbb golfpályáinak az egész világon. Ez frekventált profi golfozó és nehezen halnak golf szerelmeseinek. Ez a gyönyörű üdülőhely található Kohler, Wisconsin. A golfpálya található a part mentén a Michigan-tó. Ez az üdülőhely tele kertek és luxus kabinok. Határozottan adott neked egy élmény thatwill életre.

Ez az üdülőhely mindössze harminc percre a belvárostól Írország. A szállás épülete a központban volt etablert 1830-ban úgy néz ki, egy csomó, mint egy francia kastélyban. Ez a post-kártya tökéletes, az üdülőhely két golfpálya att a vendégek.

Ez egy golf resort található, mintegy 6200 láb tengerszint feletti magasságban ellen a Sziklás-hegységben. Ez fortrinsvist ismert tenisz hely, de ez Highland Resort også har három golfpálya att a vendégek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.