Golf csomagok és Célpont: Pro Tippek tervezése tökéletes utazást

A súlyos golfozó, nincs jobb, mint egy nyaralást töltött a linkeket, versenyben szép időjárás ellen egy szorosan összetartozó baráti. Nagyon sok módja van a szerkezet egy golf vakáció, és sok célpontok és golf csomagok tervezésénél figyelembe kell venni a tökéletes kirándulást. Íme néhány profi tippeket, hogyan kell csinálni : Az első lépés a sikeres utazás […]

A súlyos golfozó, nincs jobb, mint egy nyaralást töltött a linkeket, versenyben szép időjárás ellen egy szorosan összetartozó baráti. Nagyon sok módja van a szerkezet egy golf vakáció, és sok célpontok és golf csomagok tervezésénél figyelembe kell venni a tökéletes kirándulást. Íme néhány profi tippeket, hogyan kell csinálni :

Az első lépés a sikeres utazás ügyelve mindenki egyetért, hogy hogyan alakítsa ki a nyaralás ideje. Gyűjtsd össze a barátok, és tegye a fejüket, hogy pontosan meghatározni, hogy milyen élmény, amit akar. Nem mindenki akar felébredni hajnalban, és játszani a tizennyolc lyukat ebéd előtt. Ugyanez vonatkozik tevékenységet le a tanfolyam: ha azt tervezi, hogy kiad egy pár késő éjszaka ki a város, győződjön meg róla, kohorszokon nem rongyos, ha dobsz be a szobába a pici óra.

Golf Resort Achental Team – 2014

Híres helyek, mint a Pebble Beach és Myrtle Beach kihagyhatatlan úti cél, hogy minden súlyos golfozó kellene látogatnia egy bizonyos ponton. Azonban némi kutatást a kevésbé ismert tanfolyamok. Államok egész US büszkélkedhet lélegzetelállító helyeken játszanak, mindegyik más-más érzést alapuló regionális éghajlat és táj. Kérdezd meg, és kikéri golfozó útmutatók és folyóiratok, hogy megtalálják a rejtett gyöngyszem, amely megteremti a képzelet. Lehet, hogy kevésbé zsúfolt, mint a nagynevű foltok

Golf csomagok általában sorolhatók két fő kategóriába: resort csomag és a játék körül csomagokat. Az előbbi fajta hozza meg a központban, közvetlenül a linkeket, így hozzáférést biztosít ez természetesen a tartózkodás idejére. Ezzel ellentétben, a játék körül opciót fogja állítani, és a párt fel egy szálloda közelében több tanfolyamok. A csomag tartalmazza a fenntartott résidők néhány tanfolyamokat, így meg útvonalát lesz akkor pattogó körül a térképen, hogy játsszon. Ismét, forduljon, hogy meghatározza, hogy milyen élmény, amire vágysz.

401st_AFSB -2014

Ha azt szeretnénk, hogy kihagyja a szálloda élmény, lehet szórakoztató és olcsó, hogy egyesítsék a pénzt, és bérelni egy lakást, vagy golf villa. Ezáltal a nagyobb szabadságot terjeszkedése ki a saját helyére. Bár akkor hagyja ki az előnyeit szobaszerviz és telefonos ébresztés, akkor nem kell könyörögni a szálloda konyhájának, hogy nyitva maradjon, amikor te vágy egy késő esti snack. Azt is ad, és a barátja egy kényelmes, kommunális hangulat beszélgetni és kikapcsolódjon alatt idő.

Sok golfozók ebben a világban, és nem elég hely számukra minden játszani egyszerre. Tanfolyamok kap lefoglalt hónapokkal előre, különösen a csúcsidőszakokban. Miután úgy döntött, hová menjen, tudom, hogy neked kell, hogy foglalja le utazását jóval idő előtt. Az előnye foglalás korai, hogy a repülőjegy lesz olcsóbb, ha megveszik az időben.

A kutatás, a koordináció, és egy kis sütnivaló, Ön és csapata lehet a golf nyaralás egy életre – akkor is, ha kiad egy részét a homok csapda.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.