Észak-Ciprus ünnepek

Ciprus a harmadik legnagyobb sziget a Földközi-tenger található 60km délre Törökország és 300 km észak Egyiptom. Két hegységek – a Pentadaktylos tartomány északi partja mentén és a Troodos-hegység középső és dél-nyugati részén a sziget. Között 2 tartományban fekszik a síkság Messaoria. Éghajlat mediterrán – forró, száraz nyarak és változékony tél. Repülőjegyek keresése és összehasonlítása a […]

Ciprus a harmadik legnagyobb sziget a Földközi-tenger található 60km délre Törökország és 300 km észak Egyiptom. Két hegységek – a Pentadaktylos tartomány északi partja mentén és a Troodos-hegység középső és dél-nyugati részén a sziget. Között 2 tartományban fekszik a síkság Messaoria. Éghajlat mediterrán – forró, száraz nyarak és változékony tél.

Repülőjegyek keresése és összehasonlítása a ciprusi vezetését légitársaságoknak Bravofly. A honlap segítségével a lehető legolcsóbb járatok internetes

 

Észak-Ciprus egyik legszebb és legnépszerűbb sziget üdülési célpontok a Földközi-tengeren. Ciprus Holidays nyújt gyönyörű természeti látványossága, a Földközi-érintetlen, szennyezetlen és koronázatlan is a mérföld hosszú tengerparttal és aranyszínű homok fürdik a napfényben szinte minden nap az évben. Ciprusi emberek vidám, nyugodt és barátságos. Cipruson a legjobb strandok a Földközi-tengeren.

A természetes szépség, a sziget, a szép környezet, a meleg és a nagylelkűség a ciprusi török nép és a bőséges választéka a friss élelmiszerek teszik Észak-Ciprus egy érintetlen és nem kereskedelmi forgalomba menedéket. Gyakorlatilag nincs bűnözés beszélni, és ez az ország emlékeztet brit szabványok rég, ahol a vendégszeretet, udvariasság és az általános élvezet az élet a napi norma. Észak-Ciprus élvez egy tipikus kelet-mediterrán éghajlat, hosszú forró nyarak és rövid enyhe tél.

Észak-Cipruson a látogatók talál egy barátságos lakosság, amely még várja a brit látogatók. Árak és fizetés gyakran idézett angol font, tartó forgalom a bal és Észak-Ciprus egy szép klíma lehetővé teszi, hogy élvezze a homokos strandok, történelmi helyek, és a hegyek. A látogatók Észak-Cipruson is értékelni fogják az olcsó üzletek és éttermek Kyrenia.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.